• Контактирајте не и дознајте повеќе | 078 306 668 (08:00 - 18:00)

Кратко искуство со Миле Савевски

dom-za-stari-lica-idila-terzieva-mile-savevski

„Во Идила Терзиева живеам веќе 16 години. По 20 години работа во Германија мирот во пензионерските денови го пронајдов тука.

Искрено, луѓето тука се како моја голема фамилија, и многу сум задоволем од третманот и односот од сите. Најмногу сакам да шетам во дворот, да пијам кафе на сонцето, а секогаш кога можам помагам во одржување на ружите и наводнување на тревникот.

Кога би требало да го раскажам целото искуство во домот, би требал да напишам роман, затоа со еден збор можам да кажам дека сум многу задоволен и многу благодарен за се.“