• Контактирајте не и дознајте повеќе | 078 306 668 (08:00 - 18:00)

Dom-za-stari-lica-Idila-TerzievaИстражувањата покажуваат дека чувството на осаменост, здодевноста и монотонијата се најголемите непријатели на среќата на повозрасните лица. Едно е сигурно, во Идила-Терзиева никогаш нема да бидете осамени, а на чувството на здодевност сигурно и ќе заборавите. Затоа што во вашиот нов дом секојденевно ќе имате можност да уживате во:

 • Физикална терапија
 • Учество на организирани семинари за здраво стареење
 • Фризерски услуги
 • Педикир
 • Учество во хуманитарни акции
 • Кино вечери
 • Организирани физички активности
 • Бинго и други игри на среќа
 • Посета на блиски излетнички места и културни локалитети
 • Учество во занаетчиски работилници
 • Други активности инспирирани од желбите на старите лица