КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  • „Нашиот комплекс е дизајниран имајќи ги Вашите потреби на ум“
  • „Вашата среќа и удобност. Наша одговорност“
  • „Вкус кој ги надминува Вашите очекувања”
  • „Дизајн на комплексот за максимално уживање“
  • „Грижата за активен и здрав живот, на прво место“
  • „Одлични услови за дружба и разговор“
  • „Пријатен простор за живот“
  • „Простор со чисти и средени услови за живот“


ЖИВОТОТ ВО ХОТЕЛ ИДИЛА

Во „Хотел Идила“ ние сме насочени кон посветување на целосно внимание на нашите гости. Повеќе...


ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ

За удобноста на нашите гости, како и за нивната среќа и благосостојба, се грижи тим од професионални лица. Повеќе...

imagesОПИС НА КОМПЛЕКСОТ

„Хотел Идила“ е нова приватна установа за социјална заштита на стари лица, основана во 2013 година. Повеќе...